Perfektní brigáda z pohodlí domova


Motivovat nás k přivýdělku mohou hned dvě situace.
1. Nemáme dostatek financí a hledáme tak způsob, jak zvýšit svůj příjem
2. Máme volný čas, který chceme využít a to efektivně a s finanční odměnou
Brigáda společnosti Selvintech pracuje s oběma možnostmi a nabízí přivýdělek formou výroby dekorativních předmětů. Práce probíhá z pohodlí vašeho domova a to poté, co Vám dovezeme veškeré součástky, plán montáže a potřebné dokumenty. Práci si plánujete podle vlastních možností a snadno jí tak sladíte s hlavním pracovním poměrem. Montáž dekorací není nijak složitá a hodí se jak pro studenty a ženy na mateřské dovolené, tak i pro důchodce, kteří si chtějí přivydělat v důchodu. Pracovat můžete pár hodin denně nebo pár hodin týdně. Vše je na Vás a sami si vyberete, jaké pracovní tempo Vám vyhovuje. Tím se vyhnete stresu a tlaku a budete vždy pracovat v klidu a pohodě ve vaší domácnosti.

Nenáročná montáž
Jak jsme již zmínili. Montáž dekorací není náročná a nemusíte se tak obávat složitých postupů, které vyžadují velkou manuální zručnost. Zkusit si naší brigádu může každý a v případě, že Vám nevyhovuje nebo Vás práce nebaví, jednoduše s ní přestanete. Dodávané komponenty jsou vždy ve vysoké kvalitě a nemusíte se tak obávat křehkosti nebo vad materiálu. Výsledné dekorace si u Vás vyzvedneme podle smluveného termínu a to dle vašich možností.

Stále si nejste jistí, zda by Vám práce vyhovovala a zda si jí chcete vyzkoušet? Přečtěte si zkušenosti našich pracovníků a načerpejte od nich informace o průběhu montáže, dodávkách materiálu nebo finančním ohodnocení. Zkušenosti našich pracovníků jsou volně dostupné na internetu a jsou zcela autentické.